REVIEWS

Ilse Lieberwerth heeft mij uitstekend bijgestaan in een slepende alimentatiekwestie, waarin ik financieel helaas weinig te winnen had. Ik heb haar ervaren als een deskundig advocaat die snel tot de kern van de zaak doordringt en haar cliënt heldere en realistische opties voorlegt. De communicatie en samenwerking met Ilse verliepen uiterst vlot, waarbij zij ook veel ruimte bood voor mijn eigen schriftelijke inbreng in de procedure. Tot slot heeft zij ook een eerlijk oog voor de kosten gehad in mijn zaak. Krijn

Het is nooit leuk om gebruik te moeten maken van een advocaat indien je betrokken bent in een geschil.
In mijn geval heeft dit (helaas) twee keer moeten plaats vinden.
Voor deze geschillen heb ik contact opgenomen met BLM-advocaten.
In beide gevallen is dit zeer adequaat en snel opgepakt door Mevr. Ilse Lieberwerth.
Zij heeft beide geschillen zeer doortastend behandeld en zijn beide zaken goed voor mij “uitgepakt”.
Mevr. Lieberwerth is zeer doortastend en kan zich goed inleven in de problemen die de cliënt heeft.
Ik kan dan ook een ieder aanraden, die gebruik moet maken van een advocaat, contact op te nemen met BLM-advocaten.

Prettig, helder en open in contact. Goed bereikbaar secretariaat. Wij hadden geen ervaring met de advocatuur. Duidelijke informatie over aanpak en kosten. Gedurende het proces, met regelmaat geïnformeerd over gang van zaken en de tot op dan gemaakte kosten, stelde ons gerust. Uiteindelijk, met goed resultaat, werd het beslag van onze nieuwe woning, een week voor opleverdatum eraf gehaald.

Ilse is naast vakkundig ook betrokken. De perfecte combinatie voor ons tijdens de scheiding. Ze had mijn belangen hoog in het vizier en ook die van mijn ex partner. Maar onze dochter stond (onbewust) voor haar centraal. Een scheiding is heftig en gaat gepaard met diverse emoties. Ilse begeleidde ons fantastisch in dit traject en zorgde er voor dat onze dochter ouders heeft die goed met elkaar communiceren om het leven voor haar zo fijn en prettig mogelijk te maken. Omdat we beiden tevreden zijn met de uitkomst. Ilse is een vakvrouw: ze switcht met gemak tussen zakelijkheid en empathie. Daarnaast komt ze haar afspraken na en is ze goed te bereiken. Het was bij ons een lang proces. Ilse zorgde dat het proces wel bleef lopen. Mijn dank is groot!

Je gaat niet voor niks naar Ilse. Dan speelt er 10-tegen-1 iets op relationeel vlak, en dat zorgt voor emoties. Die zijn niet handig bij juridische kwesties, zeker niet voor mensen als ik. Maar: ook ik ontkwam er uiteindelijk niet aan en werd bij zo’n – zeg maar gerust tragisch ‘geval’ – naar Ilse doorverwezen door goede vriend Edgar Stam. Die stelde me wederom niet teleur. Ilse is geweldig. Kan niet anders zeggen. Snelle reacties, correcte opvolging, to-the-point. Een enorme dossierkennis, vlotte omgang, snel schakelen. Dat is allemaal nog tot daar aan toe, daar zullen er vast meer mee rondlopen in haar vakgebied. Wat mij – letterlijk – trof, was haar contextuele invulling, haar verder kijken en haar meedenken. Zelden zo’n empathisch iemand ontmoet, die met messcherpe analyses niet alleen haar vak voortreffelijk uitoefent, maar vooral: de mens achter de kwestie centraal zet. En: niet alleen mij! Haar advies zorgde bij mij voor een life-changing inzicht, waar ik veel meer mee kon dan alleen deze zaak oplossen. Het speelde veel langer en dieper door dan ik kon vermoeden, en heeft me op volstrekt andere (en belangrijkere) niveaus een beslissend duwtje gegeven – met verstrekkende gevolgen. Ik ben haar voor de rest van mijn leven, en dat van mijn zoon, dankbaar.

Tijdens mijn echtscheiding heeft Ilse voor mij een cruciale rol vervuld. Niet alleen voelde ik mij door haar gesteund, zij heeft door slimme oplossingen gezorgd dat er een last van mijn schouders viel. Ik heb door haar geleerd om op financieel vlak niet teveel weg te geven om er maar uit te zijn, maar in mijn eigen belang te gaan denken. Haar professionele begeleiding kost geld, maar heeft mij zeker het tienvoudige opgeleverd. Ilse is warm en begripvol en zij kreeg mij, ondanks de pijn, ook altijd weer aan het lachen.

– Astrid

Het is nooit leuk om gebruik te moeten maken van een advocaat indien je betrokken bent in een geschil. In mijn geval heeft dit (helaas) twee keer moeten plaats vinden. In beide gevallen is dit zeer adequaat en snel opgepakt door Mevr. Ilse Lieberwerth. Zij heeft beide geschillen zeer doortastend behandeld en zijn beide zaken goed voor mij “uitgepakt”. Mevr. Lieberwerth is zeer doortastend en kan zich goed inleven in de problemen die de client heeft. Ik kan dan ook een ieder aanraden, die gebruik moet maken van een advocaat, contact op te nemen met haar.

– Rob van Loon

Mr. Lieberwerth is een hele goede advocaat. Zij deed voor mij een zaak over echtscheiding en alimentatie. Als advocaat is zij scherp. En tevens is zij sociaal sterk. Eerst werd er naar een minnelijke schikking gezocht. Toen dit onhaalbaar bleek, heeft zij op een betrokken manier mijn zaak behartigd.

Afgelopen maandag heb ik contact gezocht met Advocaten kantoor blmv. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door mevrouw Lieberwerth. Vanwege een aankomende scheiding had ik een paar vraagjes. Ik werd verzocht om de huwelijkse voorwaarden aan te leveren zodat mevrouw Lieberwerth dit kon bekijken. De volgende dag kreeg ik alle benodigde antwoorden en daar was ik heel blij mee. Ik ben ontzettend tevreden en vriendelijk geholpen door het kantoor en mevrouw Lieberwerth.

Hartelijk dank hiervoor!

Met vriendelijke groet,

Hans Harsevoort 

Ilse heeft mij tijdens een zeer lastige scheiding inclusief persoonlijkheidsproblematiek bijgestaan met juridisch advies. Zij doorzag goed op welke manier ik moest communiceren en handelen om zaken voor elkaar te krijgen. Subtiel en op de achtergrond zodat ik uiteindelijk het hele proces op een goede manier heb kunnen afronden. Ik ben heel blij dat dat gelukt is.

Mr. Lieberwerth is een hele goede advocaat. Zij deed voor mij een zaak over echtscheiding en alimentatie. Als advocaat is zij scherp. En tevens is zij sociaal sterk. Eerst werd er naar een minnelijke schikking gezocht. Toen dit onhaalbaar bleek, heeft zij op een betrokken manier mijn zaak behartigd.

Beste Ilse,

Jij gaf ons rust en doorzettingsvermogen. Door jouw vakmanschap is dit resultaat bereikt. Jouw betrokkenheid hebben wij enorm op prijs gesteld. BEDANKT!!!

Neem contact met ons op