FAMILIERECHT

ECHTSCHEIDING

Wat komt er allemaal op je af als je in scheiding ligt? Hoe moet het nu met de vaste lasten en wie blijft er met de kinderen in de woning achter?

Het goed informeren van cliënten in duidelijke woorden is belangrijk. Pas wanneer u kunt overzien wat de gevolgen zijn, kunnen we een plan maken op tot uw eindresultaat te komen.

Ik probeer altijd eerst in overleg met de andere partij tot een regeling in der minne te komen, maar een procedure is soms onvermijdelijk. Mijn doel is cliënten op een zo praktisch mogelijk wijze inzicht te geven in de gevolgen van hun (echt-)scheiding en een resultaat te behalen waarmee hij/zij met een gerust gevoel de toekomst in kan. Efficiënt en effectief werken staat daarbij voor mij voorop en daarvoor vind ik een goede samenwerking met cliënt van essentieel belang.

Mijn passie voor het familierecht is het helpen van mensen naar een zelfstandige toekomst waarbij het belang van de kinderen voorop staat.

In het familierecht fascineert mij de kracht die de cliënt heeft verzameld om verandering in zijn of haar leven te brengen. Die kracht wil ik graag begeleiden zodat het hoger doel wordt behaald.

Ik adviseer en procedeer op de volgende deelgebieden:

  • Echtscheiding c.q. verbreking samenleving;
  • Verdeling gemeenschap;
  • Afwikkeling huwelijkse voorwaarden;
  • Vaststelling en wijziging kinder- en/of partneralimentatie;
  • Omgangsregeling en gezag.

Advocatenkantoor Lieberwerth

Utrechtseweg 154 3818 ES Amersfoort

033 445 13 20 033 463 29 45 info@advocatenkantoorlieberwerth.nl

Neem contact op
Neem contact met ons op